Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Welcome to Incitatus!

Incitatus Stud on 03.05.2011 perustettu virtuaalitalli, joka erikoistuu kilpaponien kasvattamiseen ja jalostamiseen. Talli järjestää kasvatuksen ohella kilpailuja, tapahtumia, hoitotoimintaa sekä muuta toimintaa. Kasvattamamme ponit tunnistat nimiliitteistä Incitatus (minit) ja INC (muut). Tallimme täyttävät pippuriset ponit, eikä joukkoon ole eksynyt ainuttakaan hevosta, yksityishevosia lukuunottamatta. Incitatuksen virallinen kasvatusrotu on amerikan miniatyyrihevonen.

Incitatus ristittiin myöhemmin Intti- lempinimellä. Se sijaitsee Dominikaanisessa Tasavallassa, tarkemmin Puerto Plata- kaupungissa pohjoisrannikolla. Dominikaaninen tasavalta on Karibianmeren toiseksi suurin valtio. Virallinen kieli on espanja. Tallin lähistöltä löytyy upea ranta, josta 1km merelle päin on upea koralliriutta. Talli järjestää hoitajille hemmottelutapahtumia, mm. sukellusmatkoja koralliriutoille, ihania päiviä rannoilla maaten ja sellaista. Meillä on 2 tallia sekä pihatto. Majoitamme yksityisiä, mutta emme ota vastaan rotuja, jotka kasvattavat talvikarvan - arvaa, voisivatko ne hyvin vuoden ympäri olevassa helteessä! Kenttä ei ole kunnollinen kenttä, siinä ei ole kunnon aitoja, sillä ponimme eivät juuri kenttiä kaipaa, kun mineillä ei voi ratsastella. Mutta kunnon kärryajelulenkki maastossa virkistää varmasti. Maneesi on lähinnä näyttelyille ja kisoille, mutta se on vapaassa käytössä kaikille. Talviaikaan, kun on kylmempää ( harvinaista päästä pakkasen puolelle ), maneesiin saa lämmityksen, joka voi välillä tyssäillä, mutta ilmastointi pelaa - pakkohan sen on lämpimässä ilmastossa. Luntahan meille ei sada. Maastot ovat ihanteelliset vuodenajasta toiseen.

Status

  • www niina.heppa.fi
  • hosti suntuubi
  • perustettu 3.5.2011
  • aihe kasvatustalli ( kilpatalli )
  • tallikaupat Mestyn Varuste & Baycliff
  • palkinnot sponsoroi Mestyn Ruusuke
  • hevosemme hoitaa ? ( klinikalle )
  • vierailethan myös al Aloise

Yhteistyö & Linkinvaihto

Yhteistyöhön otetaan vain laadukkaita suntuubitalleja, ja tavoitteena olisi järjestellä hieman yhteistä toimintaa ja pitää aktiivisesti yhteyttä toisiimme. Olisi myös kiva, jos talleillamme olisi jotain pientä yhteistä liittyen toimintaan, sijaintiin yms. Yhteistyöhön voi kysyä vieraskirjassamme, mieluiten yksityisellä. Et kuitenkaan saa suuttua, jos minua ei huvita ottaa yhteistyöhön juuri sinun talliasi. Otan nimittäin meille vain kaksi yhteistyöläistä, jotka valitsen huolellisesti. Kun pyyntösi on hyväksytty, olisi kiva jos linkittäisit bannerimme.

Linkinvaihtoon käy mikä tahansa talli, joka on valmis ja aktiivinen. Voit kysyä linkinvaihtoon yksärillä vieraskirjassa. Linkinvaihtolaisten kanssa ei järjestetä yhteistä toimintaa. Bannerin lisäys ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Mukaan mahtuu 8 ekaa.

Yhteistyössä Linkinvaihto
talli / omistaja talli / omistaja

Linkitys, Liitot & Bannerit

- Oma bannerimme tulee pian!

Meitä ei ole vielä rekisteröity VRL'ään.

      

©2020 Virtuaalinen minihevossiittola Incitatus - suntuubi.com